Exchange Server, is daarvoor een back-up agent?

CrashPlan PRO heeft geen applicatie-specifieke haken om veilig een reservekopie te maken van bestanden die altijd worden geschreven (zoals SQL-databases, virtuele machines, Exchange-databases, PST-bestanden, enz.). Terwijl het veilig stellen van geopende bestanden standaard worden ondersteund, maakt de aard van de geopende bestanden het zodanig dat de reservekopie mogelijk niet alle gegevens die nodig zijn om op betrouwbare wijze dergelijke bestanden te herstellen heeft.

CrashPlan PRO's VSS ondersteuning kan open bestanden in Windows veilig stellen. Dit is dezelfde service die NT Backup gebruikt. De VSS snapshot wordt dan gelezen voor back-up. Maar het is mogelijk dat alle bestanden die nodig zijn voor een consistente (dat wil zeggen bruikbare) backup niet tegelijkertijd veilig gesteld worden.

Dumpen van de toepassingsstatus

Om de kans te verhogen dat CrashPlan PRO vanuit een reservekopie consistent bestanden kan herstellen voor servertoepassingen (bijvoorbeeld Oracle, MySQL, Exchange, Outlook, etc.) moet u toepassings-specifieke gereedschappen gebruiken om een momentopname te dumpen/exporteren van de interne toestand naar een bestand.

Toepassing dump/export links

• We kunnen niet elk van deze toepassingsdump methoden expliciet onderschrijven of testen. We bieden deze links voor uw gemak. Als u niet vindt wat u zoekt, probeer dan een internet zoekopdracht naar <toepassingsnaam> backup.
  • Wanneer u van grote dump-bestanden een back-up maakt, moet u het back-up-interval verlengen tot een uur (of meer) om er zeker van te zijn dat de back-up is voltooid voordat de volgende geplande back-up wordt gestart. Dit is het meest belangrijk als u een back-up naar meerdere bestemmingen maakt.

Exchange

• SBS 2003, Windows Server 2003
  • Using 'Backup' to back up and restore Exchange data - Exchange 2007
  • Individuele berichten kunnen worden hersteld via een omweg als u eerst de database monteert als een RSG (Exchange 2003 en hoger). Exchange .bkf bestanden zijn niet erg efficiënt met differentiële analyse. Als je gaat proberen om direct back-ups van de Exchange-databases te maken, zorg ervoor dat u ook de logbestanden selecteert en dat VSS goed werkt met CrashPlan. Voor kritische databases, zoals Exchange, is het uitvoeren van een test restore de beste manier om vertrouwen in het proces te krijgen.

Access database

Adobe Lightroom

Entourage

Outlook

(Veilig stellen van outlook is niet nodig als uw gegevens worden opgeslagen in een Exchange-server)

VMware

SQL Server

PostgreSQL

MySQL

Exchange Server, gibt es eine Backup Agent zur Verfügung? Exchange Server, is there a backup agent available?