Hoe verwijder ik bestanden uit de backup?

1. Start de CrashPlan PRO applicatie en ga naar het tabblad 'Backup'
  2. Wijzig de bestandsselectie, zodat de ongewenste bestanden niet geselecteerd zijn
  3. Start de backup: (>) (naar de bestemming waarvan u de bestanden wilt verwijderen)
  4. Wacht tot deze back-up voltooid is
  5. Ga naar de desbetreffende bestemming
  6. Klik daar op de knop "Opschonen"

Dat is het.

Het opschoon-verzoek is nu op de server in de wachtrij geplaatst.
Zodra dit opschoon-proces voltooid is, zijn uw ongewenste bestanden verwijderd.

Wie entferne ich Dateien aus dem Sicherung? How do I remove files from the remote backup?