Powered byCRASHPLAN

Hoe kan het dat Pro Backup zo voordelig is?

Pro Backup is vaak erg voordelig bij online backup prijsvergelijkingen. Bij online backup van servers is het prijsverschil zelfs erg groot.

Andere backup diensten bieden vaak een totaalpakket afgestemd op een gemiddelde backup strategie inclusief technische ondersteuning. Hierdoor betaalt u ook voor onderdelen die u niet gebruikt.

Pro Backup biedt losse bouwstenen waarmee u uw eigen backup plan naar behoefte samenstelt.

De CrashPlan Pro software laat u naast online bestemmingen reservekopieën maken naar: externe harde schijven, computers op de zaak en computers buiten het bedrijfsnetwerk. Zo kunt u er voor kiezen om reservekopieën grotendeels in huis te houden en slechts een deel uit te besteden. Ook kan Pro Backup een volledig online backup oplossing bieden, in dit geval is het prijsverschil kleiner.

Prijs voor 1 PC + 50 GB
Jaar
Per maand
1
€ 6,77
2+
€ 4,71

Ondanks een eenmalig instaptarief zorgen de lage maandelijkse kosten al op korte termijn voor de laagste prijs in de markt. Wel factureert Pro Backup vooruit per kalenderjaar.

Hardware verschillen

De hardware die Pro Backup gebruikt, is zonder redundantie. Hierdoor kan één van uw online bestemmingen bij onderhoud vaker en voor een langere duur niet beschikbaar zijn. Echter iedere Pro Backup bestemming bevindt zich op een andere geografische locatie en is via een ander netwerk met internet verbonden.

Zo zorgen meerdere bestemmingen voor risicospreiding en betere beschikbaarheid.

Software verschillen

  • Bestemmingen functioneren onafhankelijk van elkaar.
    • Er is geen replicatie tussen bestemmingen/servers.
    • Uw computer verzendt de reservekopieën – om de beurt – naar iedere bestemming, dit dubbel verzenden verbruikt meer uploadbandbreedte.
    • Tijdstempels van historische bestandsversies op verschillende bestemmingen hoeven niet precies identiek te zijn, veroorzaakt door tijdsverschil tussen de momenten van uploaden.
    • Bij een calamiteit aan een bestemming, dan verzend uw computer de reservekopieën opnieuw.
  • De software heeft geen plug-ins voor specifieke servertoepassingen.

Pro Backup laat u met hoge verbindingssnelheid, zonder bandbreedtelimiet, reservekopieën maken en herstellen.

 

Warum Pro Backup so günstig istWhy Pro Backup is so inexpensive